TEKİRDAĞ / ERGENE - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET İLKOKULU

Ara

Okulumuz 1.sınıf öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlediler.Etkinlik kapsamında yerli malı kullanımının önemini anlatan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hazırladıkları sergi ile farkındalık oluşturdular.

Ara

''Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları'' kapsamında okulumuzu ziyaret eden Gazilerimiz öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdiler. Gazilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Ara

''Ergene Okuyor '' Projesi kapsamında Kasım ayında dereceye giren öğrencilerimiz belgelerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda öğrencilerimiz hazırladıkları orotoryo,şiir ve gösterilerini sundular.

Kas

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi Milli Mücade konusu kapsamında Milli Mücadelede kahramanlık göstermiş olanların rollerine girerek Milli Mücadele ruhunu yaşattılar. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Milli Mücadele Kahramanlarını yakından tanımış oldular.

Ekm

29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyet'in ilan edilişinin üzerinden 100 yıl geçti. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilan ettiği Cumhuriyet'in 100.yılı tüm yurtta olduğu gbi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Sınıflarımızın hazırladığı gösteriler velilerimiz tarafından ilgiyle ve coşkuyla izlendi.

Bizlere Cumhuriyet'in emanet eden başta liderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz toplantı salonunda velilerimizin katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 'nın okunmasıyla başlayan toplantıda okul müdürümüz Fatih ÜNAL tarafından yapılan işlemler okundu.